ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Card fara acordul meu


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti, in cazul in care am contestat concedierea la Tribunal - sectia civila si in aceeasi chemare in judecata a societatii am relatat si faptul ca BCR-ul m-a felicitat de ziua mea ca fiind clientul lor, deoarece aveam card de debit la ei si acest fapt l-am aflat ulterior, cand am fost la banca sa verific de ce sunt clientul lor - datele de identificare si semnatura nu sunt date de mine, deci fara acordul meu si aceasta societate plateste comisionul lunar si acum cu toate ca e pe numele meu si eu nu mai sunt salariata lor. Cand am aflat de acest card, am facut cerere apoi sa intru in posesia lui pentru ca era la o agentie din alta localitate, acolo unde are sediul societatea. Va rog sa-mi spuneti daca se poate rezolva aici aceasta situatie sau trebuia sa trimit in judecata la parchet sau sectia penala unde locuiesc eu sau unde are sediul firma si cat m-ar costa?
Si as mai dori sa stiu daca in situatia unei concedieri ce nu tine de persoana salariatului, angajatorul poate plati pentru prejudiciile aduse (moral si financiar), in cazul in care reclamantul solicita?
Va multumesc anticipat.


Adaugata in: Studii de caz
Elena Marcu
 User  Elena Marcu
a intrebat la 28 Aug. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Aug. 2012
Pentru problema referitoare la card se poate rezolva, insa ar trebui sa va adresati autoritatilor, in speta politiei, pentru a reclama un fals in acte. Posibil ca angajatorul sa se fi folosit de acel cont in numele dvs., ar fi bine de investigat.

Referitor la plata unor prejudicii in cazul concedierii, numai instanta poate decide acest lucru, daca depuneti o contestare a deciziei de concediere in termenul prevazut in cuprinsul ei (45 de zile) de la data comunicarii. Angajatorul nu va plati daune daca instanta nu decide in aceasta directie si nu emite o hotarare.

Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024