ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Care este venitul lunar corespunzator unui functionar public debutant?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,doresc sa va prezint o situatie la care astept un raspuns profesionist,elaborat ,asa cum faceti de fiecare data.Prin urmare,conform actualei legi a salarizarii bugetarilor,care este salariul corespunzator ocuparii,prin concurs,a unui post de consilier clasa I,debutant la Serviciul Juridic Resurse Umane,in cadrul unei institutii de stat,respectiv Asistenta Sociala.Mentionez ca persoana are o vechime de 23 ani in munca,la o alta institutie,corespunzator unor posturi pentru studii medii.As dori sa-mi spuneti,avand in vedere ca la stat salariul nu poate fi negociat,care ar fi venitul net lunar pe acest caz,ce sporuri se adauga la acesta si,de asemenea,care sunt posibilitatile de promovare pe clase sau trepte de salarizare.Va multumesc si astept o calculatie cat mai aproape de realitate.Mai doresc sa stiu care sunt sporurile oferite de stat la acest nivel.

Ramona Anca Maxim
 User  Ramona Anca Maxim
a intrebat la 01 Sep. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 07 Sep. 2015
Salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia publica in care persoana in cauza este incadrata sau din institutiile subordonate acestora, in cazul in care nu exista o functie similara in plata, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit sau incadrat in aceeasi institutie publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade sau trepte, potrivit prevederilor art. 5 alin. (1) din OUG 83/2014.
Coeficientii de ierarhizare corespunzatori claselor de salarizare sunt prevazuti in anexele la Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, cu modificarile ulterioare.
Promovarea in grad se realizeaza in temeiul prevederilor art. 26 alin (1) ?? (5) din legea 284/2010, cu modificarile si completarile ulterioare si ale art. 41 si urmatoatele din Regulamentul-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, aprobat prin HG 286/2011.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ramona Anca Maxim
 User Ramona Anca Maxim
a raspuns la intrebare la 04 Sep. 2015
Buna ziua,doresc sa mentionez faptul ca raspunsul dumneavoastra are o importanta majora pentru mine ,asa ca, astept cu nerabdare. Va multumesc.



Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024