ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum se poate corecta functia la un contract incetat?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am fost angajat din 2006 la o firma, in 01.09.2010 am intrat in concediu crestere copil, pe functie economist studii superioare.In iulie 2012 s-a incetat contractul de munca cu acordul partilor.
In prezent sunt angajata la alta firma, am cerul o adeverinta de la ITM si am constata ca la fostul loc de munca apar cu functia de contabil studii medii de la angajare pana la incetare, si in extras revisal apare printre altele modificare in 2011.
Concluzia mea este urmatoarea:in momentul in care s-a trecut la revisal si s-au inregistrat angajatii, mie mi s-a trecut functia de contabil,desi ar fi trebuit sa sa se pastreze functia de economist, cred ca nu aveau voie sa faca modificari asupra contractului deoarece era suspendat, eram in crestere copil in 2011(pana in iunie 2012).Mentionez ca in pe cartea de munca apare suspendare contract la 01.09.2010 cu functia de economist
Cum se poate corecta acest lucru , sa apara functia corecta in revisal in acea perioada(2006-2012)avand in vedere ca nu mai lucrez la acea firma, am doua documente diferite, o adeverinta de la ITM cu functia de contabil si carte de munca cu functia de ecomonist ?

Adaugata in: Studii de caz
Anamaria Besleaga
 User  Anamaria Besleaga
a intrebat la 26 Iul. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024