ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

pierderea cunostintelor tehnice ale unei angajate dupa doua CCC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

in urma a doua concedii consecutive de ingrijire pt 2 copii, adica 4 ani una dintre angajatele noastre a pierdut mult din pregatirea tehnica, fiind vorba de programator, iar acum pe toate proiectele in care incercam sa o implicam ea nu face fata nici tehnic si nici ca limba engleza minim necesara.
Si-a luat un concediu fara plata (de o luna, acum, chiar din prima zi de reluare a activitatii) pentru a invata si seful l-a aprobat fara probleme. Intentia noastra este sa o ajutam sa invete din nou si sa intre in productie cat mai repede. Dar daca nu reuseste???
Intrebarea este: concediile fara plata se contorizeaza la cele 6 luni cat suntem obligati sa o pastram dupa revenirea CCC?

Multumesc!

Nana Oana
 User  Nana Oana
a intrebat la 12 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Sep. 2014
Concediul fara plata reprezinta suspendare a CIM cu acordul partilor. Cf. Codului muncii repulicat, suspendarea CIM atrage suspendarea prestarii activiatii si a drepturilor ce decurg de aici, cat si suspendarea termenele legate de exectuarea, incheierea, incetarea si modificarea contractului, cu exceptia incetarilor de drept. Ca atare si termenul de 6 luni amintit va fi decalat. Incercati sa o ajutati cu un program de formare sau cu un indrumator / mentor intern (dintre colegii existenti), poate se regleaza situatia si pe aceasta cale.

Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024