ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Durata timpului de lucru


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

Lucrez in cadrul unui Laborator de toxicologie si serologie medico-legala, toxicolog principal. Din anul 2007 am fost trecuta la program de 7 ore in locul programului de 6 ore.
Conform Ordinului nr. 870 din 01/07/2004 art. 8 alin. (3) pct. b), personalul sanitar cu pregatire superioara care isi desfasoara activitatea in medicina legala, in activitatea de prosectura si disectie are program de 6 ore.
Consider incorecta aceasta schimbare de program deoarece conform fisei postului, ca si toxicolog particip la activitaea de prosectura si disectie in vederea recoltarii probelor biologice de la cadavre (sange si organe), activitatea unui laborator de toxicologie si serologie medico-legala neputand fi asimilata unui laborator de analize medicale.
Mentionez ca in cadrul serviciului nostru, laboratorul de histopatologie are program de 6 ore, unde se lucreza pe produse provenite de la cadavru.

Denisa Chipara
 User  Denisa Chipara
a intrebat la 03 Iul. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Timp de munca

TOP RASPUNSURI 2024