ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Acordarea concediului de odihna pentru 2 contracte individuale de munca din unitati diferite


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
Va rog sa-mi precizati daca un medic incadrat la o unitate de invatamant, cu cim pe perioada nedeterminata are dreptul la concediu in conditiile in care mai are un cim cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata ca profesor la o universitate.
Precizez ca a declarat activitatea de profesor ca fiind functie de baza.
Programul national de salarii din invatamant, EDUSAL, nu permite acordarea concediului la cumulul de functii, asa cum am declarat eu situatia acestei persoane.
Va multumesc anticipat.

Adaugata in: Concedii
Maria Penzes
 User  Maria Penzes
a intrebat la 20 Dec. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 20 Dec. 2012
Ordinul 5559/2011 prevede:

ART. 3
Cadrelor didactice care, pe parcursul unui an scolar/universitar, ?si desfasoara activitatea succesiv ?n mai multe unitati/institutii de ?nvatam?nt li se acorda concediul de odihna de catre unitatea/institutia la care functioneaza ?n momentul ?nceperii vacantei. ?n aceste situatii, indemnizatia de concediu va fi suportata de toate unitatile/institutiile de ?nvatam?nt la care au fost ?ncadrate, proportional cu perioada lucrata la fiecare dintre acestea ?n cursul anului scolar/universitar respectiv.

ART. 4
Specialistii din alte sectoare de activitate, care au fost angajati prin concurs ?n ?nvatam?nt ca personal didactic cu contract individual de munca pe durata nedeterminata sau determinata, beneficiaza de concediul de odihna prevazut pentru cadrele didactice, proportional cu perioada efectiv lucrata ?n ?nvatam?nt ?n anul scolar/universitar respectiv.

ART. 5
Cadrele didactice ?n activitate care desfasoara si activitate ?n regim de plata cu ora au dreptul la concediul de odihna platit numai pentru functia de baza, pentru care s-a ?ncheiat contractul de munca.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024