ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Neplata salariu comert


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, as dori sa ma ajutati in legatura cu o problema. M-am angajat la un magazin de imbracaminte si mi s-a spus ca salariul il voi primi pe data de 25 ale lunii urmatoare. Asta fiind in octombrie, iar pe 25 noiembrie ar fi trebuit sa primesc salariul si mi s-a spus sa fac mai multa vanzare ca sa mi-l dea. Au trecut patru zile si inca astept banii. Tin sa precizez ca la angajare nu mi s-a spus ca o sa ma plateasca in functie de vanzari. Ce pot sa fac in situatia asta care nu cred ca este una normala? Va multumesc.


Adaugata in: Drepturi salariale
Popa Liliana
 User  Popa Liliana
a intrebat la 28 Nov. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Popa Liliana
 User Popa Liliana
a raspuns userului Ioana Popa la 26 Ian. 2014
Va multumesc pentru raspuns, tin sa precizez ca nici acum nu mi-a platit salariul. Inca ma amana, imi spune ca are probleme personale, de sanatate, etc..mi-a dat doar 2 milioane, unul pe la inceputul lunii si unul saptamana trecuta, isi bate joc. intrebarea este: in caz de m-a păcălit in legatura cu contractul de munca..si nu m-a inregistrat, as avea ce-i face? poate spune ca nu m-a angajat, ca mint? Si in caz de depun actiune in instanta, va trebui să platesc? va multumesc, si sper sa imi puteti raspunde cat mai curand.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Nov. 2013
Nu este deloc legal ce face angajatorul, plata salariului este intarziata nejustificat, ceea ce va da dreptul sa depuneti inclusiv actiune in instanta pentru recuperarea banilor si a prejudiciului creat. De asemenea puteti depune o sesizare la ITM sau chiar inspectia muncii si solicita un control. Angajatorul dvs incalca legea prin aceasta intarziere. Este obligat sa va garanteze in plata cel putin salariul minim stabilit prin act normativ.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024