ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

refuz predare utilaj


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


In cadrul firmei ,am un conducator auto care isi cere demisia fara sa fi predat autocamionul.Autocamionul cu documentele si cheile se afla in posesia lui,acesta in urma unei adrese prezentandu-se la sediul firmei a refuzat sa predea mijlocul auto,in schimb si-a cerut demisia printr-o adresa cu confirmare de primire prin posta.Mentionez ca are CIM , Fisa Postului, Regulamentul de ordine interioara semnate iar cu plata salariului e la zi.Ce pasi legali trebuie sa urmez pentru recuperarea autocamionului si desfacerea disciplinara a CIM? Cu respect Pop Claudiu.

Adaugata in: Abateri disciplinare
Dudu Klaus
 User  Dudu Klaus
a intrebat la 12 Iun. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 27 Iun. 2013
Ar trebui sa va adresati autoritatilor, politiei mai concret, pentru ca deja se poate vorbi de furt cat si de o dauna patrimoniala destul de mare. In plus, daca nu sta in preaviz, ii puteti declansa cercetare disciplinara pentru absente nemotivate, suspendand preavizul si apoi CIM pentru cercetare disciplinara. Dar pentru inceput daca lipseste nemotivat suspendati preavizul pe baza unei decizii. E destul de grava situatia, bine ar fi sa nu amanati contactarea politiei. De asemenea, presupun ca in RI sau in contractul lui / procesul verbal de predare primire, apare mentionat si ce se intampla in cazul unei daune, inclusiv furt. Mult succes!

Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024