ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

buna ziua!!


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


cine ma poate sfatui intr-o problema?....sunt absolventa a facultati de management brasov universitatea spiru haret curs de zi de 3 ani si cu licenta data si luata in data de 19.07.2011 ...sunt insarcinata in 7 luni si trebuie sa nasc in decembrie anul acesta 2011 pot beneficia de imdemnizatia pentru cresterea copilului daca nu sunt inscrisa la master??....astept informatiile dumneavoastra......va multumesc frumos!!!

Adaugata in: Codul Muncii
Alina-melania Trofenciuc
 User  Alina-melania Trofenciuc
a intrebat la 24 Oct. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 26 Oct. 2011
OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor prevede:

Art. 2
5 Cele 12 luni prevazute la alin. 1 pot fi constituite integral si din perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
[...]
m frecventeaza, fara intrerupere, cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar sau, dupa caz, universitar si postuniversitar la nivelul studiilor universitare de masterat, organizat potrivit legii, in tara sau intr-un alt stat membru al Uniunii Europene, intr-un domeniu recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu exceptia situatiei de intrerupere a cursurilor din motive medicale.
[...]
t se afla in perioada de 60 de zile de la finalizarea cursurilor invatamantului obligatoriu sau, dupa caz, de la absolvirea cursurilor de zi ale invatamantului preuniversitar, universitar si postuniversitar la nivelul studiilor universitare de masterat, organizat potrivit legii, cu sau fara examen de absolvire, in vederea angajarii ori, dupa caz, trecerii in somaj, calculate incepand cu data de 1 a lunii urmatoare finalizarii studiilor.

Astfel, dat fiind faptul ca la data la care veti naste veti fi depasit cele 60 de zile prevazute de ordonanta in vigoare. In situatia frecventarii unui program de masterat, ati putea beneficia de indemnizatie.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024