ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Ce spune codul muncii in urmatoarea situatie?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Suntem angajati la SCJU Cluj in cadrul Lrim (Laborator de Radiologie si Imagistica Medicala). Spitalul are multe clinici, unele avand serviciul propriu de radiologie sau tomografie. Toate fac parte din LRIM, singura problema ar fi ca sunt raspandite la distante considerabile unele de altele.
Astazi s a luat decizia de a acoperi serviciul (tura) de noapte in clinica de Radiologie unde suntem toti angajati, dar pe langa asta sa efectuam si tomografiile din Clinica de Neurochirurgie, care se afla intr o locatie total diferita, in afara spitalului la o distanta de aproximativ 600-700m. Clinica de Neurochirurgie beneficiind de angajatii proprii, cu seviciul lor separat de tomografie.
Va intreb in ce masura este legala decizia aceasta, sau ce prevede Codul Muncii in aceasta situatie (daca se permite parasirea locului de munca, daca exista precedent si in ce conditii).
Va multumesc,
Dana Stan

Dana Stan
 User  Dana Stan
a intrebat la 07 Apr. 2020
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024