ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediu fara plata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am lucrat la o firma din Ploiesti de la 01.04.2004 si pana in 10.09.2011; in tot acest timp patroana a facut ce a vrut dansa cu cartea mea de munca.
in anul 2009, incepand cu luna aprilie m-a bagat in concediu fara plata fara stirea mea si a continuat pina in luna octombrie si va dau ex:in luna aprilie toata luna in luna mai 15 zile in luna iunie toata luna in luna iulie 15 zile si tot asa.intrebarea mea este:legal cate zile de concediu fara plata se poate da intr-un an?ce se intimpla in situatia in care eu nu am cerut concediu fara plata mentionez ca eu in toti anii astia nu am avut nici concediu de odihna,nu am facut niciodata cerere de concediu nici de odihna nici concediu fara plata,nu am semnat state de plata decat asa cand avea dansa probleme imi aducea statele de plata pe 2-3 luni sa le semnez si cu toate astea in cartea de munca cineva a semnat si stampilat acolo unde scrie ca eu am avut concediu fara plata.va rog sa ma ajuta-ti sau sa ma indruma-ti unde sa merg si cum sa imi rezolv problema.


va multumesc anticipat!!!
o zi buna!!!

Valentina Toma
 User  Valentina Toma
a intrebat la 20 Aug. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Valentina Toma
 User Valentina Toma
a raspuns userului Ioana Popa la 11 Ian. 2013
va multumesc frumos!!!acum am vazut raspunsul dumneavoastra.o zi buna va doresc!!!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 20 Aug. 2012
In primul rand concediul fara plata se acorda numai la initiva salariatului si nu la cea a angajatorului, in cazul de fata este clar vorba de un abuz, atat timp cat dvs. nu ati semnat niciun fel de cerere pentru acordarea acestui tip de concediu. Dat fiind faptul ca angajatorul sau alta persoana a semnat in numele dvs. sau a inregistrat detalii false in ceea ce va priveste reprezinta fapta penala, constand in fals in act si uz de fals. Astfel ca puteti face o sesizare catre ITM, insa mai repede v-ar recomanda sa mergeti in instanta si sa faceti plangere penala pentru falsificarea acestor documente si a continutului lor. Angajatorul daca este gasit vinovat risca inclusiv inchisoare.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024