ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Indemnizatie copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,in perioada 2011-2013 am primit indemnizatie crestere copil iar in 2013 am fost sunata de la birourile indemnizatie copil si anuntata ca trebuie sa ma prezint la ei cu niste acte ca am si alte venituri inafara de indemnizatie...aveam un contract de colaborare cu o firma de asigurari de care eu uitasem si in baza caruia sotul facea asigurarile masinii si casei,am avut pe trei luni incasari de aproape 300 de lei cumulat in trei luni...acum am oprire pe cont si trebuie sa returnez intreaga indemnizatie adica vreo 11500 pentru cei 300 incasati.nu mi se pare normal si as vrea sa atac pe cale juritica,va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa?

Stoica Catalina
 User  Stoica Catalina
a intrebat la 13 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 13 Mai. 2014
OUG 111/2010 prevede destul de clar ca nu puteti cumula venituri profesionale cu indemnizatia pentru crestere copil si ca activitatea profesionala trebuie suspendata, cu dovada facuta prin documente, pe toata perioada acordarii indemnizatiei, reguli pe care dvs nu le-ati respectat.

Din punctul meu de vedere insa ar trebui sa vi se solicite returnarea indemnizatiei doar pentru lunile in care ati incast si acele venituri din asigurari, nu pentru toata durata concediului.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024