ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Indemnizatie crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Da, deci dosarul pentru indemnizatie de crestere a copilului e aprobat. Urmeaza ca luna aceasta sa imi intre banii pe cele 4 luni. Dar am aflat ca s-a aprobat dupa ce m-am angajat. Si initial am vrut sa optez pentru stimulent. Eu doar am intrebat de cererea pentru stimulent la primarie si mi-au spus ca nu pot beneficia decat dupa ce implineste copilul un an. Dosarul este aprobat si primesc indemnizatie dar aia ma interesa daca as renunta la locul de munca as mai primi? Oricum o sa anunt ca sa imi opreasca indemnizatia ca realizez venit impozitabil dar ma gandeam daca as mai putea sta acasa si sa nu imi afecteze contractul de munca pe aceste 10 zile indemnizatia. Adica sa renunt la job si sa imi opreasca ulterior indemnizatia. Deci as vrea sa raman acasa cu indemnizatie. Asta va intrebam daca ar mai fi posibil, daca mi-as da demisia la zi.

Adaugata in: Codul Muncii
Cristina Dascalu
 User  Cristina Dascalu
a intrebat la 05 Nov. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 05 Nov. 2012
Legat de stimulent, este corect raspunsul, v-am spus mai devreme de ce este asa. Daca renuntati la locul de munca da, primiti in continuare. Insa o sa aveti o perioada pentru care va trebui sa platati inapoi indemnizatia necuvenita, pentru cele 10 zile lucrate. Eu asta tot incerc sa va spun, undeva se suprapune venitul salarial cu indemnizatia, nu este in regula. Incetati contractul prin notificare scrisa catre angajator daca sunteti inca in perioada de proba. Verificati si la primarie daca, in situatia aparitiei acestor 10 zile de activitate platita, se va sista indemnizatia. Ea se suspenda pentru cele 10 zile, asta este clar. Dar asigurati-va si la ei.

Alte intrebari despre Codul Muncii

Expertii nostri
violeta Georgescu
G Stancu adriana iancu Radu Anton George Andreescu Gratiela Petrescu Ioana Popa
TOP RASPUNSURI 2024