ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Model reclamatie itm


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Imi scrisese un specialist un model, ca eu sa-l scriu de mana, dar vad ca nu mai e raspunsul, s-a sters. Ma intereseaza de mana s-o scriu, nu pe internet.

Bogdan Bica
 User  Bogdan Bica
a intrebat la 21 Oct. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Ioana Popa la 21 Oct. 2013
Daca dati o cautare prin Google veti gasi si pe alte site-uri ITM modele de sesizari sau formulare asa cum le utilizeaza ei, de exemplu:

http://www.itmilfov.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=77&Itemid=70

Formularele sunt orientative, dar le gasiti la ITM fara probleme. Cand mergeti sa lasati sesizarea puteti sa le cereti chiar lor un formular. Dupa cum va spuneam, nu are importanta in ce format il trimiteti, dar pe internet este mai rapid. Iar faptul ca il scrieti total de mana nu influenteaza cu nimic in sensul rezolvarii.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Oct. 2013
Ce v-am redat sunt modele de care va puteti folosi, nu trebuie sa o trimiteti neaprat pe internet, o puteti scrie si dvs daca doriti. Presupun ca nu ati facut uz de niciunul dintre linkurile redate, din pacate, altfel nu reluam discutia. Asa ca va redau eu continutul unuia dintre ele, in speranta ca le veti studia dvs pe celelalte prezentate.

Model SESIZARE

DOMNULE INSPECTOR SEF,

Subsemnatul(a) ......................................................................nascut(a) la data de...................... cu domiciliul in judetul/sectorul................................................................ localitatea..................................... strada..................................... nr.........bloc...........scara......etaj...........apartament...........nr.telefon fix.............. nr. telefon mobil............................. posesor al BI(CI)..... seria...... nr. ................. eliberat la data de........... de catre ...................................... CNP ................................................. de profesie ...................................... angajat sau fost angajat din data de .....................in functia de ..............................la SC .................................................................................cu sediul in localitatea............................... str ....................................... nr.............judetul..................nr.telefon ..
................. luand la cunostinta despre faptul ca inspectorii de munca vor pastra confidentialitatea celor sesizate de mine in conformitate cu art.18, alin.1, lit.c din Legea nr.108/1999 (¤ republicata ¤) pentru infiintarea si organizarea Inspectiei Muncii, si cunoscand faptul ca falsul in declaratii este prevazut si pedepsit de art.292 Cod Penal cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda, adresez o petitie prin care sesizez urmatoarele probleme :

Data,
Semnatura



Alte intrebari despre Codul Muncii

Expertii nostri
Ioana Popa
Marius Ion alexei delimart Gratiela Petrescu Radu Anton George Andreescu Viviana Serni
TOP RASPUNSURI 2024