ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revenire din CIC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Momentan sunt in concediu de crestere si ingrijire copil, urmand sa-mi reiau activitatea in data de 08.05.2013. Contractul de munca este suspendat iar in locul meu angajatorul nu a mai adus o persoana care sa ma inlocuiasca, a creat la momentul respectiv, un nou post, ca si al meu, pe care a incadrat un salariat din firma pe perioada nedeterminata.
Desi in fisa postului la cerintesunt studiile superioare, persoana de pe acelasi postul cu al meu are doar studii liceale, necorespunzand astfel fisei postului. Vreau sa stiu daca angajatorul poate sa imi refuze cererea de revenire pe postul de pe care am plecat in CIC oferindu-mi un alt post in cadrul firmei si daca sunt sanse sa am castig de cauza in cazul de fata.
Multumesc!

Tudorache Daniela Alina
 User  Tudorache Daniela Alina
a intrebat la 05 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 05 Apr. 2013
Angajatorul nu va poate refuza revenirea pe postul dvs, indiferent ce incadrare a facut el pe alt post. E posibil ca pentru postul in cauza conditia minima legala sa nu fie de studii superioare ci medii, dar pe dvs sa va fiu incadrat cu studii superioare. In ultimii doi ani s-au modificat o parte din ocupatiile din COR si cerintele lor. Daca imi spuneti despre ce post este vorba poate gasim si un raspuns referitor la nivelul de studii.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024