ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

CO neefectuat


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Daca fac o cerere pentru incetare CIM cu acordul partilor cu data de 10 a lunii de ex. si firma mi-o aproba dar in acelasi timp mai am si CO neefectuat, cu ce data va inceta CIM-ul? Cu data de 10 a lunii sau abia dupa trecerea zilelor de CO? Cineva mi-a spus ca compensarea CO inseamna ca trebuie sa mai astept pana expira zilele de CO si abia dupa se emite decizia de incetare a CIM dar eu credeam ca compensarea CO neefectuat inseamna ca se plateste echivalentul zilelor de CO. Deci cum se procedeaza exact?

Multumesc

- -
 User  - -
a intrebat la 05 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 05 Mar. 2013
Cine v-a spus asa ceva nu v-a spus bine. Daca CIM inceteaza la data la care solicitati incetarea, prin acordul partilor sau alta cale, chiar si prin demisie, zilele de CO ramase neefectuate vor fi compensate in bani dupa incetare, Nu este nicaieri prevazuta obligatia de a efectua tot concediul inainte de incetarea concediului. Puteti solicita concediul, daca doriti, inainte de a solicita incetarea, iar daca vi se aproba efectuati CO si apoi depuneti cererea pentru incetare cu acordul partilor sau demisie. Insa, repet, daca dupa incetare ramaneti cu zile CO neefectuate acestea vor fi compensate conform legii, sau cel putin asa ar trebui.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024