ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concedii si indemnizatii crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sotia va lua cele 126 de zile si se intoarce la serviciu iar sotul poate beneficia de concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani fiind salariat. As dori sa stiu cum trebuie completata adeverinta de salariat pentru sot la partea de jos (cu indeplinirea conditiilor de acordare a cic.) se completeaza ceva acolo in casute sau nu ?

Elena Vali Stancu
 User  Elena Vali Stancu
a intrebat la 02 Feb. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 02 Feb. 2015
Da, se poate. Oricare dintre parintii copilului poate beneficia de CIC si indemnizatia lunara atat timp cat indeplineste conditiile de acordare.

Dupa efectuarea concediului de lauzie obligatoriu de catre mama, tatal poate intra in CIC. Adeverinta va fi completata de catre angajatorul lui, el este cel care ii va acorda concediul crestere copil.

Adeverinta trebuie sa faca dovada realizarii veniturilor pana la data nasterii, din ultimele 12 luni anterioare acesteia. Pentru concediul de lauzie atasati o adeverinta sau copii ale certificatelor medicale de la locul de munca al mamei. Si completati in adeverinta perioada efectuarii lui. Daca tatal nu este salariatul dvs atunci nu intra in atributiile dvs sa ii completati acea adeverinta.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024