ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediu ingrijire copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt in concediu ingrijire copil din mai 2013 pentru primul copil, apoi in 2014 iunie am nascut al doilea copil. Am luat indemnizatie pentru amandoi copilasii. Din primul CIC am intrat direct in al doilea CIC deoarece o perioada sau suprapus cele doua concedii, primul copilas neavand 2 ani. Intrebare1: daca voi naste al treilea copil si se va suprapune cu CIC pentru al doilea, pentru al treilea copil voi beneficia de CIC? Intrebare 2: pasii sunt aceiasi ca pentru primul si al doilea copil? Intrebare 3: pana la cati copii se poate beneficia de CIC conform legii? Va multumesc pt intelegere si raspunsuri.

Adaugata in: Concedii Cic
Felicia Ivan
 User  Felicia Ivan
a intrebat la 24 Ian. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 26 Ian. 2015
Da, in aceleasi conditii in care ati beneficiat si pentru al doilea copil. Pasii sunt aceeasi, nu apar diferente in functie de numarul de nasteri referitor la intrarea in crestere copil. CIC si indemnizatia lunara se acorda indiferent de numarul de nasteri, cf. OUG 111/2010.

Art. 9
(1) Concediul şi indemnizaţia lunară prevăzute la art. 2 alin. (1), art. 5 şi 6, precum şi stimulentul de inserţie prevăzut la art. 7 se cuvin pentru fiecare dintre naşteri sau, după caz, pentru fiecare dintre situaţiile prevăzute la art. 8 alin. (2).

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024