ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediu medical


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! As dori sa imi ziceti si mie ce pot face in cazul meu. Lucrez la o firma iar ulterior am descoperit ca am TBC. Am fost internata, iar acum sunt tot in concediu medical. Patronul si contabila firmei refuza sa imi plateasca concediiile si sa imi elibereze adeverinta pentru doctor. Concediile nu mi le-au platit din luna noiembrie 2012. Ce pot face in cazul acesta? Unde sa merg pentru a face ceva sa imi pot lua adeverinta si banii? Va multumesc! Astept un raspuns urgent daca se poate. Sa aveti o zi buna! La revedere!

Adaugata in: Concedii Concedii
Iuliana Mihart
 User  Iuliana Mihart
a intrebat la 25 Feb. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Feb. 2013
Pentru banii de concedii medical va puteti adresa Casei de sanatate ca sa va puteti primi banii, Certificatul medical reprezinta ordin de plata pentru angajator, acesta este obligat sa va plateasca indemnizatia iar banii ii va recupera de la Casa de Sanatate, in baza unei cereri tipizare.

Pentru refuzul angajatourlui de a va elibera actele de care aveti nevoie, faceti o sesizare catre ITM. Conform Codului muncii republicat si HG 500/2011 angajatorul este obligat sa va elibereze orice documente solicitati si care fac dovada statutului de salariat sau a stagiilor de cotizare.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024