ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediu prenatal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, sunt Ema si as avea o intrebare: am fost in somaj pana la data de 28 05 2012, de la aceasta data medicul de familie mi-a facut concediul prenatal adica 28, 29, 30, 31 mai si pe luna iunie. In 22.06.2012 ar fi trebuit sa primesc ceva bani dar mi s-a spus de la posta ca mi s-a retinut somajul luna asta si pe luna iulie o sa primesc toti banii, eu nu mai inteleg de ce nu mi-au venit luna asta banii? Si o sa mai primesc luna viitoare diferenta de la somaj sau numa banii pe concediu prenatal? Va rog lamuriti-ma si pe mine ca nu mai inteleg nimic.


Adaugata in: Concedii
Emanuela Alina Hera
 User  Emanuela Alina Hera
a intrebat la 20 Iun. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 20 Iun. 2012
Daca pentru luna mai ati primit somajul in avans pentru toata luna ,atunci pentru luna mai trebuie sa se faca o regularizare deoarece dumneavoastra ati prezentat concediul medical. Practic somajul trebuia sa-l primiti pana pe data de 27 05.2012,urmand ca pentru zilele de concediu medical sa va stabileasca o alta baza de calcul pentru indemnizatie.Daca dumneavoastra ati prezentat in timp concediul medical si anume pana in data de 5 a lunii urmatoare celei de acordare a concediului medical ,trebuia sa vi-lbage la plata si sa primiti banii. Incercati cu un telefon si vedeti de ce nu vi s-au trimis drepturile banesti pentru luna iunie.
Concediul medical de maternitate suspenda dreptul de somaj, veti primi doar indemnizatia cuvenita pentru plata acestuia.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024