ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum obtin stimulentul de insertie?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua si La multi ani! Marius Iacob este numele meu si va rog sa ma lamuriti (daca se poate) cu urmatoarea nedumerire: Copilul s-a nascut pe 28.01.2014 iar eu am optat pentru 1 an. Am fost in concediu crestere copil in perioada 01.04-03.08.2014 si din 04.08.2014 mi-am reluat activitatea, facand schimbare de titular (intrand in concediu crestere copil) cu sotia. In aceasta luna, sotia urmeaza sa se intoarca la locul de munca dar pentru a-si inainta demisia, eu continuandu-mi activitatea in domeniul in care lucrez. Doamnele de la DGASPC sector 3 si cele din Ion Campineanu de la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, mi-au confirmat ca dupa ce implineste copilul 1 an, pot beneficia de acel stimulent de 500 ron pe luna, pana ce copilul implineste 2 ani. Este corect? Ce anume trebuie sa fac in situatia aceasta? Mii de multumiri si un an nou plin de realizari.

Iacob Marius
 User  Iacob Marius
a intrebat la 07 Ian. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 07 Ian. 2015
Daca ati optat pentru concediul de crestere a copilului ?n varsta de pana la un an si obtineti venituri impozabile inainte ca minorul sa implineasca varsta de un an veti beneficia de stimulentul de insertie pentru perioada ramasa pana cand copilul implineste doi ani. Stimulentul de insertie se acorda doar la cerere care se depune la DGASPC de care apartineti si se transmite spre solutionare Agentiei pentru Plati si Inspectie Sociala Bucuresti.


Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024