ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

este normal sa nu primesc bani pe zilele de concediu efectuate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


sunt angajat cu contrac pe perioada determinata din 15 01 2015,în 15 06 2015 m-ia fost facut un act aditional la acel contractpana in decembrie .Am cerut concediu de odihna in iunie si am primit 8 zile care insa nu mi-au fost platite nici pana azi,raspunsul contabilei a fost ca nu am anul la ei si nu ma poate plati va întreb daca este legal si doresc sa stiu cate contracte cu perioada determinata îmi pot face deoare refuza cu vehementa sa imi faca contract pe peroada nedeterminata,dealfel este o moda la aceasta firma sa se faca contracte pe perioada determinata .Va mulțumesc

Corina Mutulica
 User  Corina Mutulica
a intrebat la 05 Aug. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 06 Aug. 2015
Potrivit legii, fiecare salariat trebuie sa beneficieze anual de un numar de minim 20 de zile lucratoare de concediu de odihna.
Codul muncii
Art. 150.
(1) Pentru perioada concediului de odihnÄ?? salariatul beneficiazÄ?? de o indemnizaÅ£ie de concediu, care nu poate fi mai micÄ?? decât salariul de bazÄ??, indemnizaÅ£iile Å??i sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivÄ??, prevÄ??zute în contractul individual de muncÄ??.
(2) IndemnizaÅ£ia de concediu de odihnÄ?? reprezintÄ?? media zilnicÄ?? a drepturilor salariale prevÄ??zute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicatÄ?? cu numÄ??rul de zile de concediu.
(3) IndemnizaÅ£ia de concediu de odihnÄ?? se plÄ??teÅ??te de cÄ??tre angajator cu cel puÅ£in 5 zile lucrÄ??toare înainte de plecarea în concediu.


Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024