ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

indemnizatie crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Ca mama nu ma incadrez sa iau concediul pentru cresterea copilului insa tatal se incadreaza. Am certificatul copilului facut, toate actele sunt in regula in afara de hartia de la servici. Cand merge tatal la servici si spune ca vrea sa intre in concediu de crestere a copilului si sa ii dea hartia completata cu ultimele 12 luni? Cat timp dupa ce a dat hartia completata si a depus actele pt indemnizatie mai sta la servici? Pe mine ma intereseaza cand sta tatal acasa exact dupa ce a depus actele sau mai sta o perioada si merge la servici?

Dumitriu Anca
 User  Dumitriu Anca
a intrebat la 25 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 26 Feb. 2014
Depinde exclusiv de el cand anume doreste sa intre in CIC. Poate solicita concediul imediat dupa nastere, sau mai tarziu. Data de la care va intra in concediu va fi precizata de el in cererea inmanata angajatorului. Responsabilul de documentele de personal din cadrul departamentului de Resurse umane ar trebui sa ii poata da toate explicatiile necesare.

Daca dvs indeplinti conditiile de acordare a concediului de maternitate pentru lauzie atunci tatal poate solicita concediul crestere copil si indemnizatia incepand cu cea de-a 43-a zi de la nastere sau dupa ce finalziati conceidul de lauzie. Iar in situatia in care nu intrati in maternitate, nefiid asigurata in acest scop, tatal poate intra in concediu imediat dupa nastere daca doreste.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Dumitriu Anca
 User Dumitriu Anca
a raspuns la intrebare la 26 Feb. 2014
primesc si eu vreun raspuns

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024