ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

INSARCINATA IN PREAVIZ


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


BUNA ZIUA,AS AVEA SI EU O INTREBARE.FIIND IN PERIOADA DE PREAVIZ AM AFLAT CA SUNT INSARCINATA.IN ACESTE CONDITII POATE FI ANULAT PREAVIZUL?CONCEDIUL MEDICAL POATE ANULA PREAVIZUL?
MULTUMESC...

Adaugata in: Concedii
Alina Ivana
 User  Alina Ivana
a intrebat la 23 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 23 Nov. 2011
Din pacate nu. Preavizul poate fi anulat numai la decizia partilor, iar de regula renuntarea la preaviz nu se soldeaza cu o continuare sau reluare a raportului de munca ci cu o incetare mai rapida a acestuia. Pe perioada preavizului CIM continua sa iti produca efectele ca in orice alta zi anterioara perioadei de preaviz. Concediul medical poate cel mult suspenda preavizul urmand ca in momentul in care incetati concediul medical sa reveniti in preaviz, efectuand numarul ramase pana la finalizarea perioadei.

Chiar daca acest preaviz are la baza o concediere, in cazul in care angajatorul nu a fost informat anterior inaintarii deciziei de oncediere privind starea dumneavoastra de graviditate, legea nu il obliga sa va reincadreze in munca daca in timpul preavizului aflati si ii comunicati ca sunteti insarcinata. La fel ca in cazul demisiei, medicalul poate suspenda preavizul insa nu il va anula.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024