ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

intoarcere CIC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
sunt in CIC (concediu ingrijire copil) si vreau sa ma intorc la serviciu unde intampin urmatoarea problema. Lucrez in domeniul vanzarilor si firma are doua departamente de vanzari si anume clienti importanti si cei traditionali, eu eram cu functia de reprezentant vanzari clienti importanti din zona mea si acum m-au anuntat ca odata cu reintoarcerea mea imi dau o zona cu clienti traditionali. Mentionez ca si in fluturasi suntem denumiti diferit. As dori sa-mi spuneti daca este legal sa-mi schimbe zona fara voia mea si de asemenea legea care spune acest lucru. Multumesc!

Adaugata in: Concedii
Gheorghe Virgil
 User  Gheorghe Virgil
a intrebat la 24 Sep. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 24 Sep. 2013
Dvs va pastrati functia in continuare, din cate intelege, si anume cea de reprezentant vanzari. Ceea ce se modifica este categoria de clienti alocati. Aici legea nu prea are cum sa va ajute, cat timp este vorba de atributii specifice postului detinut, cu mentinerea salariului la cel putin nivelul avut anterior intrarii in CIC, angajatorul nu este in ilegalitate. In fisa postului aveti (tind sa cred) o fraza, la atributii, conform careia superiorul ierarhic va poate solicita desfasurarea si a altor activiati specifice postului detinut decat cele enumerate. Ca atare, un refuz ar putea fi considerat abatere disciplinara. Denumirea de reprezentant vanzari clienti importanti / clienti traditionali este cea din organigrama, conform gestioanrii interne a activitatii, dar in Codul COR, si tind sa cred ca si in contractul dvs, functia de incadrare este de fapt Agent Vanzari, iar acesta denumire nu face diferentierea intre tipul de clienti abordati.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024