ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Parasirea tarii in concediu de crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


As vrea sa intreb daca in timpul ccc pot parasi teritoriul tarii cu familia pentru o perioada mai lunga de timp. Daca ma inregistrez intr-o alta țară pentru a primi numar de identificare exista riscul sa pierd indemnizatia? Pot emigra si totusi sa nu imi pierd drepturile si beneficiile din Romania? Asta binenteles cu conditia ca nu voi solicita alte ajutoare din partea statului strain.multumesc anticipat.

Marta Moldovan
 User  Marta Moldovan
a intrebat la 21 Oct. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 22 Oct. 2015
Beneficiarul drepturilor prevazute de OUG nr.111/2010 trebuie sa comunice Agentiei platitoare orice modificare intervenita in situatia sa, de natura sa determine incetarea sau suspendarea platii drepturilor, in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia acestora.
Persoanele carora li se face plata alocatiei de stat pentru copii sunt obligate sa comunice orice schimbare in privinta componentei familiei sau a domiciliului/resedintei care poate determina incetarea sau modificarea acordarii drepturilor de alocatie de stat pentru copii, in termen de cel mult 15 zile de la aparitia acesteia, inclusiv situatia in care cetatenii romani isi stabilesc rezidenta in alta tara impreuna cu copiii lor.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024