ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Pot sa merg la comisie si cum?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt ingrijitoare la scoala .In luna februarie am cazut si mi-am fracturat mana si piciorul.Am fost operata,am primit 88 de zile concediu medical,nu m-am refacut in urma acestuia.Am solicitat concediul de odihna,dar tot n-o sa fiu capabila sa fac fata,ma doare cumplit piciorul si miscarile mele sunt lente.As dori sa stiu daca pot sa merg la comisie si care sunt demersurile?

Franciska Orban
 User  Franciska Orban
a intrebat la 08 Iun. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 09 Iun. 2015
La Comisie se merge pentru concediile medicale care depasesc 90 de zile, in conditiile in care medicul este de acord sa va elibereze un alt concediu medical, daca il considera necesar si cu certificatul medical acordat incepand cu a 91-a zi mergeti la comisie. Pe certificat exista o rubrica destinata acestui aviz. Daca el lipseste angajatorul poate respinge certificatul.

ART. 13 - OUG 158/2005
(1) Durata de acordare a indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca este de cel mult 183 de zile in interval de un an, socotita din prima zi de imbolnavire.
(2) Incepand cu a 91-a zi, concediul se poate prelungi de catre medicul specialist pana la 183 de zile, cu aprobarea medicului expert al asigurarilor sociale.


Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024