ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Reincadrare din ccc


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Ce demersuri trebuie facute de catre o angajata care trebuie sa se intoarca din concediu crestere copil. Eventual ce documente trebuie intocmite de catre angajator? Copilul implineste 2 ani in data 9 iunie 2012. Cu ce data se face reincadrarea? Multumesc

Roxana Georgescu
 User  Roxana Georgescu
a intrebat la 02 Apr. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Rata Cristina
 User Rata Cristina
a raspuns userului Ioana Popa la 14 Mai. 2012
Buna ziua,

Am cautat in HG 500 baza legala cand se face incetarea suspendarii din CCC anterior revenirii, in ziua revenirii sau in 20 de zile ?! si nu am gasit nimic.
Pana acum la revenirea cuiva din CCC incetam suspendarea cu o zi inainte sa revina la munca, iar data de la care produce efecte scriam ziua umatoare inceperii activitatii persoanei respective.
La ITM trimiteam cu o zi inainte sa inceapa activitatea.
Este corect?
Multumesc.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 02 Apr. 2012
Salariata care revine nu este reincadrata pentru ca nu a fost incetat contractul ei ci doar suspendat. Ea isi reia activitatea pe acelasi post prin incetarea perioadei de suspendare pentru concediu crestere copil. Perioadei de suspendare inceteaza in ziua imediat urmatoare celei in care copilul implineste 2 ani, in cazul de fata pe data de 10 iunie 2012. Este necesara operarea in Revisal a datei de incetare a suspendarii pentru concediu pentru a reactiva contractul salariatei. Dat fiind faptul ca data de 10 iunie este o zi nelucratoare legal - duminica - aceasta data a incetarii suspendarii se va opera in data de 11 iunie 2012, luni.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 02 Apr. 2012
Inainte de data la care copilul dumneavoastra implineste varsta de 2 ani, va adresati cu o cerere scrisa managerului unitatii, prin care anuntati reluarea activitatii incepand cu data de 10 iunie a.c.
Nu este nevoie de alte documente. Important este sa va aprobe reluarea activitatii. Inspectorul de resurse umane stie ce are de facut, inceteaza suspendarea CIM, va trimite sa faceti analize medicale la medicul de medicina muncii , etc..

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024