ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cum pot folosi un salariat pe mai multe posturi?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Societatea are angajat un sofer cu norma intreaga ce transporta muncitorii la un anumit punct de lucru .pe timpul celor 8 ore il pot folosi si ca mecanic utilaj? Precizez ca are si aceasta calificare.cum procedez corect refac contractul cu 4 ore sofer si 4 ore mecanic utilaj sau un act aditional si completare in fisa postului cu alte atributiuni? Imi trebuie si doua fise medicale (avize medicina muncii)?


Maria Damaschin
 User  Maria Damaschin
a intrebat la 03 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 04 Apr. 2014
Pentru ca salariatul dvs sa poata efectua munca specifica a doua functii diferite, in acelasi timp, este necesar sa ii incheiati contracte de munca pentru fiecare dintre pozitii, insotit de fisa postului corespunzatoare postului si cu salariul stabilit la nivelul unitatii pentru acea functie. Art. 35 din Codul muncii republicat ii permite sa realizeze acest cumul. Va trebui insa, dupa semnarea celui de-al doilea contract, sa declare functia de baza, pentru ca deducerea persoanala sa fie calculata corect, iar daca primeste si tichete de masa ele reprezinta un beneficiu asociat doar functiei de baza.

Pentru functia noua va trebui parcurs toata procedura de angajare, inclusiv intocmirea fisei de aptitudini. Certificatul medical este necesar la incheierea unui CIM, etapa ce reprezinta o noua angajare.

Alte intrebari despre Cumul de functii

TOP RASPUNSURI 2024