ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Modificarea CIM se opereaza in ReviSal ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Actul adițional la contractul individual de muncă prin care se modifică elemente precum salariul și atribuțiile de muncă din vatman (conducător tramvai) n vatman cu atribuții de manevră, va face n mod obligatoriu obiectul operării n raportul per salariat din ReviSal, a elementelor susmenționate?

Atribuțiile vatmanului de manevră sunt semnificativ diferite și implică responsabilități diferite față de cele ale vatmanului cu atribuții de circulatie. Pe partea de sănătate și securitate n muncă se asigură echipament de protecție și de lucru specific locului de muncă care este obligatoriu a fi utilizat, n Clasificarea Ocupațiilor din Romnia ntlnim un singur COD COR 833103 pentru funcția/ocupația de conducător tramvai (vatman). Cum se va proceda pentru a ndeplini condițiile de legalitate. Este corect din punct de vedere legal să fie utilizat același Cod COR n cazul ambelor posturi menționate?

La nivelul unității există o singură fișă a postului pentru cele două funcții care generalizează atribuțiile de muncă. n schimb instrucțiunile de lucru sunt distincte pe separație de concepte pentru fiecare post, fiind precizate ntr-o structură clară: scopul, documentele de referință, definiți și prescurtări, descrierea proceduri (activitatea de manevră exercitndu-se fără transport călători), obiective de proces, procesul de lucru, dispoziții finale, responsabilități pentru fiecare compartiment. Printr-o decizie a Consiliului de Administrație pot fi modificate atribuțiile de muncă și salariul fără un acord de voință liber exprimat al salariatului.

Vă rugăm respectuos să ne prezentați procedura de lucru n această situație pentru a fi n legalitate.
Vă mulțumim!

Alin Devis Costuț
 User  Alin Devis Costuț
a intrebat la 17 Ian. 2019
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024