ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Am lucrat fara plata si fara semnarea statului de plata. Pot sa dau in judecata angajatorul?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am lucrat timp de 6 luni de zile in mai multe locatii detinute de catre un angajator tin sa mentionez ca nu semnasem nicio foaie pe care sa scrie ca accept mobilitatea in munca. Timpul de lucru era inegal, adica eu incepeam lucrul la 6 dupa-masa si ma intorceam acasa la 4 dimineata in unele din zile. Dar repausul meu saptamanal nu prea exista pentru ca lucram foarte mult cu toate ca timpul meu de lucru in CIM era de 8 ore/zi cu 2 zile repaus pe saptamana. Ziua de plata era in 25 a fiecarei luni si cu toate ca salariul trebuia sa il primesc in 25 a fiecarei luni eu il primeam cu vreo saptamana mai tarziu si semnarea statului de plata am facut-o doar o data in aceste 6 luni. Avand in vedere toate acestea m-am decis sa imi dau demisia astfel incat in data de 10.11.2011 mi-am dat demisia cu preaviz. In data de 30.11.2011 CIM al meu a incetat dar eu totusi nu mi-am primit salariu pe luna octombrie nici acum si suntem deja aproape de Craciun, mai bine zis in luna decembrie. Ce sa fac? Il dau in judecata pe angajator? Mentionez ca angajatorul cu toate ca mie imi spunea ca nu are bani sa imi plateasca salariul, celorlalti care inca lucreaza pentru el le-a da salariul iar mie ca nu mai fac parte din echipa lui, nu mi l-a dat. Si din cate am inteles nu sunt singurul care a demisionat si nu si-a primit salariul. Multumesc mult!

Adaugata in: Drepturi salariale
Ovidiu Adrian Suciu
 User  Ovidiu Adrian Suciu
a intrebat la 19 Dec. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 19 Dec. 2011
Faceti o sesizare catre ITM in acest sens si daca in urma unui control din partea lor situatia nu se va rezolva, va puteti adresa instantei de judecata.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024