ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

as vrea sa stiu daca sunt remunerat corect


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


lucrez ca functionar public la o primarie de comuna sub 3000 locuitori, sunt incadrat ca referent de specialitate II A 1, eram cuprins cu studii superioare de scurta durata si am un salar brut de 1050 minimu pe economie plus majorare de 12 % cf oug 27/2015 de la 1 iulie, total 1176 brut, am 10 ani vechime in primarie si din luna iulie a acestui an am absolvit cu licenta o facultate in domeniu pentru a nu mai fi incadrat cu studii superioare de scurta durata, pana la aceasta data nu s-a efectuat trecerea de pe studii superioare de scurta durata pe superioare de lunga durata si nu mi s-a pis nimic la salar, e corect cat sunt incadrat sau nu?

Florin Cornean
 User  Florin Cornean
a intrebat la 17 Nov. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 17 Nov. 2015
Salarizarea personalului din sectorul bugetar se realizeaza in conformitate cu prevederile Legii 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice
Art. 9 din Legea 284/2010 prevede ca sistemul de salarizare reglementeaza remunerarea personalului din sectorul bugetar in raport cu responsabilitatile postului, munca depusa, cantitatea si calitatea acesteia, importanta sociala a muncii, conditiile concrete in care aceasta se desfasoara, rezultatele obtinute, precum si cu criteriile prevazute la art. 5 lit. c) din lege.
Actul normativ care contine prevederi privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015, precum si alte masuri in domeniul cheltuielilor publice,cu aplicabilitate din 2015 este Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 83/2014.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

Expertii nostri
Ioana Popa
G Stancu Gratiela Petrescu violeta Georgescu adriana iancu alexei delimart George Andreescu
TOP RASPUNSURI 2024