ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Asistent personal a-l persoane cu handicap


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Bună, as dori sa știu dacă sunt angajat a-l primărie în funcția de asistent personal a-l unei persoane cu handicap am dreptul la sporul de vechime? Am o vechime în munca de aproape 15 ani, dar in dispoziția trimisa de primărie mi se spune ca am gradația 0 clasa de salarizare 14. Iar pe fluturaș îmi apare spor de vechime 10% cu un salariu brut1317 și net965 dar sporul nu se regăsește nicăieri.Care ar fii explicația? Și ce anume trebuie să fac va rog? Mulțumesc.

Muntean Florina
 User  Muntean Florina
a intrebat la 01 Nov. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 02 Nov. 2016
Indemnizaia lunara in cuantum egal cu salariul net al asistentului social debutant cu studii medii din unitatile de asistenta sociala din sectorul bugetar, altele decat cele cu paturi, este prevazuta la art. 43 din Legea nr. 448/2006, respectiv a indemnizatiei de insotitor, echivalenta cu salariul net al asistentului social debutant, prevazuta la art. 58 alin. (3) din Legea nr. 448/2006.
Persoanele cu handicap gradul I, care au optat pentru un un asistent personal, incaseaza prestatia sociala alcatuita din indemnizatia de handicap in valoare de 234 lei si bugetul complementar de 106 lei, iar asistentul personal va primi 1313 lei salariu brut.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024