ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Care este salariul de incadrare al unui asistent medical cu studii superioare?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Ajutati-ma,va rog ,sa inteleg ,care este salariul de incadrare al unui asistent medical cu studii superioare? Am terminat Facultatea Asistenta medicala Bucuresti 4 ani curs de zi,am 15 ani vechime si un salariu de 1500 roni,am ainteles ca in alte spitale salariul pleaca de la 1800 roni,mentionez ca lucrez intr-un spital din provincie! Dupa o vechime de 15 ani,care este procentul pe care trebuie sa-l primesc? De la sanatate s-au dat inapoi 100 roni,milionul cum numim noi,cat ar fi trebuit sa primesc? De la resurse umnane mi s-a raspuns ca asta e grila de salarizare,este mai mica decet a unui asistent cu scoala postliceala! Mii de multumiri!

Elynn Elyn
 User  Elynn Elyn
a intrebat la 03 Mar. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 03 Mar. 2015
Salarizarea personalului din sectorul bugetar se realizeaza in conformitate cu prevederile Legii 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.
Salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia publica in care persoana in cauza este incadrata sau din institutiile subordonate acestora.
In momentul de fata sunt 15 clase de salarizare care se suprapun. Recent ministrul Muncii Rovana Plumb a declacarat ca: " Se lucreaza in asa fel incat sa se clarifice care sunt coeficientii de salarizare".

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024