ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Care sunt conditiile pentru acordarea sporului de stabilitate in invatamant?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Sunt incadrata din anul 2001 ca educatoare suplinitor si am pierdut 3 ani in concediu pentru ingrijirea copilului. In perioada 2012-2013 am primit spor de stabilitate, dar acum lucrez la o alta gradinita si nu primesc acest spor pe motiv ca in anul scolar 2009-2010 cand ma aflam in C.I.C. nu am avut rezervat postul. Vreau sa mentionez ca nu am avut intrerupere nici macar o zi, doar am intrat in C.I C.

Pera Ramona
 User  Pera Ramona
a intrebat la 17 Ian. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 17 Ian. 2014
Intrarea in CIC inseamna intrerupere a activitatii ca uramare a suspendarii contractului. Insa perioada concediului reprezinta vechime in munca, serviciu si specialitate si se ia in considerare pentru acordarea drepturilor ce decurg din aceste statute. Deci ar trebui sa fie luata in consideare acesta perioada Anii de CIC nu sunt ani pierduti, cat timp ei reprezinta vechime.

S-ar putea ca persoana care se ocupa de salarizare sa nu fie informata privind modificarea OUG 148/2005 in baza careia ati avut acel concediu si conform caruia acesta este vechime la fel ca cel acordat in baza OUG 111/2010 si sa se aplice gresit prevederile referitoare la acordarea sporului si a vechimii neintrerupte in domeniu.

Numai daca in acel an nu ati avut contract incheiat cu o unitate scolara care sa fi fost suspendat pe perioada CIC atunci sigur ca vechimea este intrerupta.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024