ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

ce am de facut


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


lucrez la directia de paza judeteana constanta din data de 31 01 2013, problema este ca am un program foarte incarcat si prost platit . Intre 300 si 360 ore pe luna ture de zi si de noapte, practic un program de 12 cu 12 ore,iar renumeratia este pana in 600 lei si 21 bonuri de masa. Incepand de astazi am refuzat sa mai intru in serviciu in momentul in care am aflat ca si luna aceasta voi lucra 324 de ore, drept pentru care mi s-a transmis ca pot sa imi dau demisia ca tot nu vor schimba programul.


Adaugata in: Drepturi salariale
Gigi Gygy
 User  Gigi Gygy
a intrebat la 01 Iun. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Iun. 2013
Programul dvs este exagerat de incarcat, nu este nici macar legal. In medie dvs lucrati cam 16 ore pe zi daca nu mai mult, as putea spune ca este inuman. Depuneti o sesizare la ITM cat mai curand pentru ca vi se incalca destul de multe drepturi: nu primiti salariul minim stabilit de lege pentru norma intreaga (daca 600 de lei este salariul brut), nu vi se acorda timp liber corespunzator, nu vi se compenseaza orele suplimentare din cate inteleg si mai mult acest ore va sunt impuse, Legea prevede ca este necesar acordul dvs prealabil pentru efectuarea lor. Foarte probabil veti avea nevoie de o actiune in instanta ca sa va recuperati toate drepturile salariale neacordate corespunzator si sa vi se plateasca si daune morale.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024