ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Ce pot face in aceasta situatie?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.Am fost angajata la o firma timp de 2ani si 9luni.CIM mi a fost facut din 1mai eu lucrand de la 1februarie.in acesti ani am lucrat de luni-vineri cate 8:30 in fiecare zi si pe weekend unul da si unul nu,mentionez ca nu mi sa platit salar compensator sau dat liber pentru orele suplimentare.la 1februarie 2016 mi am depus demisia cerind in demisie nota de lichidare,contractul individual de munca in original,pt ca nu- l aveam si nu il semnasem si plata drepturilor mele salariale.mi sa aprobat cererea de demisie si am primit doar nota de lichidare,fara sa mai primesc nici un ban.pe 15 februarie am dat in judecata firma,sectia civila-litigii de munca cerandu mi drepturile salariale pe ultima luna si plata tuturor orelor suplimentare.instanta mi a aprobat cererea,spuneti mi va rog ce sanse am sa castig acest proces?am facut si reclamatie la ITM inspectorii raspunzandu mi ca sunt in curs de cercetare....nu a fost sanctionat!

Anca Barabasa
 User  Anca Barabasa
a intrebat la 03 Apr. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 03 Apr. 2016
Nu pot sa va spun ce sanse aveti deoarece nu am toate informatiile. Tot ce pot sa va spun este ca, ati procedat corect. Acum trebuie sa asteptati decizia instantei. Cererile privind conflictele de munca se judeca in regim de urgenta si sarcina probei revine angajatorului, acesta fiind obligat sa depuna dovezile in apararea sa pana la prima zi de infatisare.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024