ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Comisii


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Speta in sine o constituie o comisie de 5 persoane ce formeaza o comisie de licitatie dintr-o primarie si care, bazandu-se pe o dispozitie a primarului, a fost remunerata din trei licitatii mari cu peste 600 de milioane de lei vechi. Banii au provenit din sumele alocate in devizele generale de lucrari la capitolul "Organizarea procedurilor de achizitii publice", sume ce erau raportate la valori ale obiectivelor licitate destul de mari (1% din total deviz). Membrii comisiei sunt functionari publici din cadrul primariei, au lucrat in timpul serviciului si unii sunt chiar cu atributii corespunzatoare de achizitii, caci fac parte din biroul de specialitate.
E corect sa iei acei enorm de multi bani din devizele de lucrari ca plata a comisiilor de licitatii cand acestea sunt din institutia ce are birou specializat de achizitii? E legala remunerarea comisiei? Daca da, in ce baza legala si cat ar fi trebuit maxim sa ia fiecare membru pe luna, sau pe procedura desfasurata?



Adaugata in: Drepturi salariale
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024