ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediul de odihna neefectuat


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna Ziua. Am lucrat 5 ani in cadrul unei societati de paza care are sediul central in Bucuresti.La sfarsitul lunii aprilie 2014 am plecat prin demisie.Desi au trecut 3 luni iar in aceasta perioada am facut demersuri fostul angajator refuza ami efectua plata ultimului salariu , a concediului restat si neefectuat 2013-2014 si deasemenea refuza eliberarea actelor cerute dupa demisie.Am facut plangeri repetate la ITM BUCURESTI , INSPECTIA MUNCII dar fara nici un rezultat.Ce as putea face in aceasta situatie ?


Petrica Harpa
 User  Petrica Harpa
a intrebat la 21 Iul. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Iul. 2014
Depuneti o plangere in instanta de judecata pentru recuperarea drepturilor de natura salariala si a sumei aferente concediului neefectuat din anii 2013 si 2014. Pentru eliberarea documentelor de incetare, angajatorul este obligat sa faca acest lucru in termen de 15 zile de la primirea unei cereri scrise din partea dvs. Mergeti la el cu o astfel de cerere si cereti un numar de inregistrare si cereti o copie cu numarul de inregistrare trecut pe cerere, ca sa aveti o dovada palpabila asupra solicitarii corecte. Mergeti cu ea la HR pentru inregistrare.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024