ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum se calculeaza salariul pentru personalul contractual extrabugetar?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt angajat la dsvsa galati, incepand cu 1.04.2007, ca personal contractual platit din fonduri extrabugetare conform Ordinului ANSVSA nr 113/2008, pe functia de inginer gr II, pentru acesta fiind necesare studii superioare de specialitate. Incepand cu 1 iulie 2015 am primit decizia pentru un salariu de baza brut de 1050 lei, in care este inclus si sporul de vechime de 10%. Intrebarea mea este: daca sporul de vechime a fost inclus in salariul de baza, de ce este tot egal cu cel minim pe economie?
Nu se aplica HG 1091/10.12.2014? (ART. 2 Pentru personalul din sectorul bugetar, nivelul salariului de bază, potrivit încadrării, nu poate fi inferior nivelului salariului de bază minim brut pe tară garantat în plată, prevăzut la art. 1.)
De ce in alte judete colegi cu aceeasi functie si vechime, beneficiaza de salarii mai mari (1450 lei brut, fara alte sporuri)? u este aceeasi lege a salarizarii?
va multumesc

Ramona Savastre
 User  Ramona Savastre
a intrebat la 15 Iul. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024