ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

drepturi salariale


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, am si eu o problema, am lucrat la un magazin alimentar cu contract de munca timp de 5 luni. In tot acest timp s-au facut inventare la fiecare sfarsit de luna, pana acum doua luni totul a fost in regula. In momentul in care m-am hotarat sa-mi depun demisia pentru a pleca in alta parte, s-a constatat ca inventarul nu a iesit bine fiind lipsa in gestiune de 300 lei. I-am rugat pe sefi sa mai faca o data calculele pt ca este o greseala. Dupa alte calcule s-a constatat lipsa de 200 lei, la fel i-am rugat sa refaca calculele, in final au ajuns la concluzia ca sunt lipsa 100 lei pe care a trebuit sa-i platim eu si colega mea. Bineinteles cand le-am spus sefilor ca nu este vina noastra si ca am lucrat corect, sefa vorbea peste noi cu voce foarte ridicata si mi-a cerut sa ies afara. M-am hotarat in ultimele zile de preaviz sa raman la magazin. Acum, dupa 2 luni, mi-am depus demisia definitiv, impreuna cu colega mea, iar la inventar a iesit lipsa 250 lei. Ce pot face pt a putea demonstra ca aceasta lipsa este imposibila din moment ce au venit alte 2 fete in locul nostru?

Adaugata in: Drepturi salariale
Elena Baila
 User  Elena Baila
a intrebat la 20 Iun. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 22 Iun. 2012
Ar trebui dovedit ca aceasta lipsa de gestiune are legatura cu dvs si colega dvs. Iar acest lucru poate fi facut printr-o cercetare disciplinara. Totodata, daca nu exista nici un fel de dovada care sa sustina acuzatiile superiorilor dvs, nu puteti fi acuzata de acest lucru. Insa revin, ar trebui derulata o cercetare si dovedit ca lipsa din gestiune vi se datoreaza dvs. Undeva mie imi pare a fi doar o incercare a angajatorului de a se razbuna pentru ca aceasta lipsa de gestiune apare numai in momentul in care doriti sa incetati raportul de munca, si prima si a doua oara.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024