ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Drepturi salariale


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Incepand cu data de 24 iulie 2012 ma voi intoarce la servici din CIC pe un alt post, deoarece postul meu (secretara) a fost "inghetat". Intrebarea mea este daca, conform Codului Muncii, este normal sa mi se diminueze din salariu pe motivul ca nivelul salarial din departamentul in care voi incepe este mai mic?
Multumesc.

Adaugata in: Drepturi salariale
Elena Dobre
 User  Elena Dobre
a intrebat la 04 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 04 Iul. 2012
In primul rand dvs ar trebui sa va intoarceti pe acelasi post de pe care ati intrat in concediu, si nu pe un altul. Nu imi dau seama ce intelege angajatorul dvs prin post inghetat, acest lucru nu exista in legislatia muncii. Contractul dvs a fost suspendat, insa dupa incetarea concediului ia sfarsit si suspendarea. Astfel, pentru reincadrare pe un alt post fie vi se intocmeste un act aditional fie un nou contract iar daca nu veti mai desfasura activitate pe postul actual contractul ar trebui sa inceteze legal.

Daca noua pozitie pe care veti fi incadrata are un aumit nivel salarial stabilit la nivelul companiei, atunci veti fi incadrata pe acel salariu si in functie de criteriile stabilite de angajator. Nu exista prevederi legale care sa impune mentinerea aceluiasi nivel salarial odata cu schimbarea incadrarii.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024