ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Drepturi salariale


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, am si eu o intrebare legata de plata retributiei lunare. Daca eu doresc sa depun demisia si nu am primit salariul care mi se cuvine de 3 luni, cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia retributiei ce mi se cuvine? De asemenea, se pot opera modificari la salariul si timpul de munca in Revisal fara acordul meu ? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Adaugata in: Drepturi salariale
Viorica Baciu
 User  Viorica Baciu
a intrebat la 08 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 11 Iul. 2012
Ar trebui ca angajatorul sa va justifice in primul rand neplata salariului lunar cuvenit conform contractului semnat. Drepturile salariale neplatite insa, data fiind perioada foarte indelungata precum si eventuala incetare prin demisie, le veti putea obtine cel mai sigur in instanta de judecata. Data fiind neresepectarea unei clauze contractuale de catre angajator, va puteti da demisia fara preaviz, conform art. 81 alin. 8 din Codul muncii republicat, specificand in demisie clauza nerespectata.

Referitor la modificarile salariale, el poate face acest lucru fara acordul dvs numai in cazul in care aceasta modificare este impusa de un act normativ, daca apare o decizie de sanctionare sau o intrerupere temporara a activitatii, in ultimul caz contractul se suspenda dar nu se modifica salariul de baza din contract. Timpul de munca se modifica in Revisal daca este modificat si in contract, altfel nu este posibilia modidficarea aceasta.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024