ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Drepturi salariale


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Timp de 7 luni am lucrat la o firma de transport am fost angajat cu carte de munca fiindca mam interesat si contributiile miau fost platite luna de luna dar eu nu am semnat nici un CIM in afara de asta eu timp de 7 luni nu am semnat nici un stat de plata si nu mi sa dat nici salarul minim pe e conomie mi sau dat ceva bani zicandumi ca sunt diurna . Acum 5 zile mau pus sa imi fac lichidarea la zi si am facuto ,dar nu am mai primit nici un ban .As vrea sa stiu daca mai am cum sa imi recuperez salariul minim pe economie ce nu lam luat timp de 7 luni cat am fost angajat ? MULTUMESC . ROG RASPUNS !!!

Cristian Padic
 User  Cristian Padic
a intrebat la 28 Nov. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 29 Nov. 2012
Daca vi s-au platit contributiile , acestea nu se puteau raporta decat la venituri salariale.Deci banii pe care i-ati primit erau venitul dumneavoatra salarial nicidecum diurna.
Daca vi s-a facut lichidarea , v-a incetat contractul de munca. Daca nu sunteti convins de continutul CIM, puteti sa va adresati in scris angajatorului si sa solicitati copii dupa documentele din dosarul personal .
ART 8 3) La solicitarea scrisa a salariatului sau a unui fost salariat angajatorul este obligat sa ii elibereze acestuia:
a) copii ale documentelor existente in dosarul personal;
b) copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana sa si/sau un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate, astfel cum rezulta din registrul general de evidenta si din dosarul personal, in termen de cel mult 15 zile de la data solicitarii.
(4) Documentele sunt eliberate in copie certificata de reprezentantul legal al angajatorului sau de persoana imputernicita de angajator pentru conformitate cu originalul.
Oricum angajarea in program normal de lucru nu putea fi facuta sub nivelul salariului minim pe economie.


Alte intrebari despre Drepturi salariale

Expertii nostri
violeta Georgescu
Viviana Serni Marius Ion Gratiela Petrescu Radu Anton alexei delimart Ioana Popa
TOP RASPUNSURI 2024