ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Grila de salarizare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Ma numesc Stan Mirela. Sunt asistent medical, principal generalist pe sectia chirurgie clinica toracica in cadrul Institutului Marius Nasta din Bucuresti. In anul 2006 am absolvit Facultatea de Biotehnologii din cadrul Institutului Agronomic, Bucuresti (curs de zi, la stat). Doresc sa-mi spuneti daca in urma acestei facultati as putea beneficia de o alta incadrare, respectiv salarizare, avand in vedere ca am studii superioare. Mentionez ca, am colege care activeaza in aceeasi institutie ca si mine, care au absolvit Facultatea de asistenti medicali cu studii superioare in urma careia au beneficiat de o alta grila de salarizare cu toate ca avem aceeasi fisa a postului si indeplinim aceleasi sarcini. Ce demersuri ar trebui sa fac si catre cine pentru a putea rezolva aceasta situatie. Multumesc anticipat!

Adaugata in: Drepturi salariale
Mirela Stan
 User  Mirela Stan
a intrebat la 15 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 16 Apr. 2013
Ar trebui sa discutati cu superiorii dvs si eventual sa luati legatura cu cei de la Minister ca sa vedeti daca se poate face o alta incadrare si sa vedeti daca exista posturi vacante pe care sa puteti fi promovata. In prezent, la buget posturile, parte din ele cel putin, sunt in continuare blocate.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024