ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incadrare economist din sistemul bugetar


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
As dori sa ma ajutati la calcularea incadrarii mele. Lucrez intr-o institutie bugetare ca economist, am terminat facultatea de stiinte economice in anul 2011, in anul 2013 masterul. in decembrie 2012 m-am angajat ca si contabil la o institutie bugetara care are ca si activitate asistenta sociala. In martie 2013 postul meu a fost transformat in economist. Calcul salariului s-a facut dupa O 10/2008 la care se adauga sporul de vechime si inca un spor de incordare psihica de 15%. Fiind angajata dupa anul 2011 nu ar fi trebuit sa beneficiez si de Legea 284? Mentionez ca am o vechime in munca de 6 ani si 3 luni. Care este formula corecta de calcul a salariului meu? Momentam salariul meu este de 1290.
Va multumesc!

Cristina Ivan
 User  Cristina Ivan
a intrebat la 26 Feb. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 27 Feb. 2015
In sectorul bugetar salariul aferent functiei este reglementat de Legea cadru a salarizarii nr. 284/2010 si este diferentiat in functie de grad, de institutia in care este incadrata persoana, de rangul orasului, etc. Modalitatea de calcul este destul de specifica in institutiile de stat.
Sporurile care se acorda sunt cele negociate in contractual individual de munca sau contractul colectiv de munca aplicabil.


Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024