ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

incadrare si salarizare corecta


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am un coleg care pana in data de 30.07.2013 a fost angajat pe functia de conducere de sef serviciu, conform O.U.G. nr.77/2013 serviciul a fost reoganizat, el fiind incadrat pe functia de conducere de sef birou incepand cu data de 01.08.2013 cu mentinerea drepturilor salariale pana la 31.12.2013. De curand ne-a adresat o plangere prin care ne cere recalcularea salariului incepand cu anul 2014. Conform art.5 alin.1 din O.U.G. nr.103/2013 care face referire la personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum şi pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat sau din institutiile subordonate acestora, in cazul in care nu exista o functie similara in plata in anul 2014 si nu la personalul incadrat in anul 2013.

Va rog ajutati-ma cum ar fi corect sa-i stabilesc salariul.

Cristina Florea
 User  Cristina Florea
a intrebat la 17 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 17 Feb. 2014
Daca a fost incadrat pe o alta functie din 1 ianuarie 2014, atunci apreciez ca solicitarea lui este una justificata, intrand sub incidenta acestui articol. Dar altfel tind sa va dau dvs dreptate, pentru ca incadrarea nu s-a facut in anul curent.


Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024