ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

incadrarea si cresterea salarului se face cand ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua
Sunt angajata ca si persoana contractuala pe perioada nedeterminata intr-o institutie de stat, studile corespund cu postul scos la concurs, studii superioare de scurta durata .Am o vechime de 4 ani pe cartea de munca/revisal . Daca aputeti sa imi raspundeti cateva intrebari , am un salar de incadrare de / brut 1175 la care s-a cumulat si sporul de 15% (144) , net am 863 , intrebarea me este corect calculat (nu am retineri) si daca sunt corect incadrata ? Care este salarul de incadrare si ce sporuri primesc angajati care lucreaza cu persoane cu dizabilitati ? Va multumesc


Ade G
 User  Ade G
a intrebat la 07 Ian. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ade G
 User Ade G
a raspuns userului adriana iancu la 10 Ian. 2015
Gradul 1apare pe fluturas , institutia este DGASPC (protectia copilului) este subordonata CJ . La angajare nu s.a negociat nici un spor nu mi.au dat voie si ei nu au contract colectiv de munca . Mi s.a spus ca se fac incadrarile dupa o lege din 2008 . Este corect asa ceva ?Ce se poate face pentru renegociere ?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 08 Ian. 2015
In sectorul bugetar salariul aferent functiei este reglementat de Legea cadru a salarizarii nr. 284/2010 si este diferentiat in functie de grad, de institutia in care este incadrata persoana, de rangul orasului, etc. Modalitatea de calcul este destul de specifica in institutiile de stat.
Sporurile care se acorda sunt cele negociate in contractual individual de munca sau contractul colectiv de munca aplicabil.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024