ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro


informare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Pe9 mai fac 3 ani de cand lucrez la o firma,cu o intrerupere de aproape 4 luni,din primul an,dar pana atunci bebelul pe care il port in pantece ar face 3 luni si o sapt.Am dreptul la indemnizatie,cat timp sunt obligata sa mai stau la munca?Am si garantie oprita de cand m-am angajat.Cand plec trebuie sa-mi faca calculele la tot ce nu am beneficiat in acesti ani(nu am avut decat 12,13 zile de concediu pe an,avand aproape 8 ani de munca pe ex cartea de munca).Aveti idee ce s-a modificat in noul cod intern al muncii?Am semnat vre-o patru dosare legate cica de noul cod,ca daca nu dau bon fiscal la client,eu primesc amenda fiind instruita de sef si nu ii mai inchide lui carciuma.

Adaugata in: Drepturi salariale
Cami Vali
 User  Cami Vali
a intrebat la 24 Mar. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 25 Mar. 2015
Puteti beneficia de concediul de crestere a copilului numai daca in toate cele 12 luni calendaristice anterioare datei nasterii (inclusiv luna nasterii) ati realizat venituri impozabile.
Concediul crestere copil se acorda la finalul celor 126 de zile de concediu sarcina si lauzie. Actul normativ care reglementeaza regimul de acordare a concediului si indemnizatiei lunare este OUG nr. 111/2010.Concediul crestere copil suspenda contractul individual de munca. Zilele de concediu neefectuat se acorda la revenirea din concediu crestere copil.
Concediul de odihna se compenseaza in bani la incetarea contractului individual de munca, tot vi se restituia si suma retinuta cu titlu de garantie.

Alte intrebari despre Drepturi salariale