ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

marirea de 100 lei , o primesc si instructorii de educatie?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt instructor de educatie la protectia copilului(adica in asistenta sociala) si am un salariu tarifar ,asa cum reiese din fluturasul pe luna ianuarie, de 859 lei,la care se adauga sporul de vechime de 116 lei si astfel,salariul de baza este de 975 lei.mai primesc 75 lei-pt ore de noapte si spor de stres de 116 lei,deci am un salariu brut de 1166.din acesta se scad toate C.A.S., somaj,impozit,etc si primesc 885 lei.am inteles,din postarile pe care le-am citit aici,ca salariul de baza si salariul tarifar sunt doua denumiri pentru acelasi lucru si ca sporurile,inclusiv cel de vechime,se adauga la salariul minim,ceea ce la mine,nu se intampla.. de asemenea,am mai inteles ca ar fi trebuit sa primim o marire de 100 de lei,care se adauga la salariul brut.nu am primit aceasta marire.e corect sa am sporul de vechime in salariul minim?si de ce nu am primit aceasta marire de 100 de lei?

Adaugata in: Drepturi salariale
Gabriela Pavel
 User  Gabriela Pavel
a intrebat la 21 Feb. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 22 Feb. 2015
OUG 70/2014 se refera la salarizarea personalului din cadrul sistemului public sanitar si sistemului public de asistenta sociala in anul 2015. Aceasta majorare nu se acorda personalului din cadrul sistemului public sanitar, inclusiv unitati medico ? sociale si sistemului public de asistenta sociala, care in anul 2015 beneficiaza de majorarea salariului de baza cu sume mai mari de 100 lei, ca urmare a majorarii salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

Expertii nostri
violeta Georgescu
Radu Anton George Andreescu Marius Ion G Stancu Gratiela Petrescu alexei delimart
TOP RASPUNSURI 2024